Rinosan Mint sprej

4.51

Na zalihi

Na zalihi

Opis

Izotonična otopina za vlaženje i osiguravanje prohodnosti nosa. Rinosan mint sprej za nos normalizira funkciju sluznice nosa na prirodan način. Fino dispergirana izotonična otopina, omogućava djelovanje na cijeloj površini sluznice. Svojim sastavom pomaže uspostavljanju prirodnog pH i vlaženju sluznice, a time i otapanju osušene sluzi i nakupljenih nečistoća te lakšem disanju. Dodatci mentola i eukaliptusova ulja doprinose ugodnom osjećaju svježine nakon upotrebe.

• za svakodnevno održavanje higijene sluznice nosa djece i odraslih
• kod boravka u klimatiziranim prostorima
• kod izloženosti prašini i štetnim atmosferskim utjecajima
• kod dužeg boravka u suhim i toplim prostorijama (centralno grijanje)
• kod alergijskih rinitisa i prehlade

Uporaba: Skinuti zaštitni poklopac. Nastavak za nos staviti u nosnicu, pritisnuti pumpicu te lagano udahnuti kroz nos. Za ovlaživanje sluznice nosa dovoljno je jedno raspršivanje u svaku nosnicu nekoliko puta dnevno. Za osiguravanje prohodnosti dišnih puteva potrebno je 1-2 raspršivanja Rinosan mint spreja u obje nosnice nekoliko puta dnevno.

Upozorenje: Čuvati, izvan dohvata djece. Ne preporuča se djeci mlađoj od 4 godine. Iz higijenskih razloga i zbog smanjenja mogućnosti infekcije preporučljivo je da bočicu koristi samo jedna osoba. U slučaju preosjetljivosti na pojedine sastojke, ne preporučuje se upotrebljavati Rinosan mint sprej. Preporučljivo je nakon otvaranja proizvod upotrijebiti u roku od 30 dana. Samo za vanjsku upotrebu.

Pakiranje: 30 ml