Vaxol sprej za uho

8.69

Na zalihi

Na zalihi

Opis

Vaxol ™ sprej za uho sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo izlaženje. Odstranjivanje cerumena na ovaj način predstavlja jednostavan i učinkovit postupak omekšavanja i prirodnog uklanjanja cerumena čime se smanjuje potreba čišćenja uha ispiranjem. Može se primijeniti preventivno protiv sabijanja cerumena potpomaganjem prirodnog procesa samočišćenja zvukovoda. Sprej je namijenjen za uklanjanje cerumena i kod djece i odraslih, a razlika je samo u doziranju.

Vaxol ™ sprej za uho raspolaže jednostavnim i jedinstvenim sustavom za doziranje koji omogućuje precizno mjerenje doze pripravka za stavljanje u vanjsko uho. Predstavlja odlično sredstvo za potpomaganje čišćenja vanjskog zvukovoda te kod pripreme uha za čišćenje ispiranjem.

Pumpica raspršuje sadržaj bez opasnosti od prevelikog pritiska i potencijalnog oštećenja bubnjića. Konusni oblik mlaznice omogućuje njenom vrhu tek vrlo ograničeni pristup zvukovodu čime su izbjegnute povrede zvukovoda.

Ugodna uporaba

ne curi natrag iz uha
može se stavljati u stojećem, sjedećem i ležećem položaju
sprej se ravnomjerno dozira u zvukovod
lako se daje u optimiranoj količini
uporaba ne traje dugo
ne zahtijeva se dodatno ispiranje uha nakon primjene
Kome je namijenjen Vaxol™ sprej za uho?

osobama koje pate od prekomjernog stvaranja cerumena
osobama kod kojih je sabijanje cerumena česta pojava
osobama s izobličenim ili uskim vanjskim zvukovodom
osobama sklonima oblikovanju suhog cerumena
osobama koje koriste slušalice koje se stavljaju u vanjski zvukovod (npr. ljudima s oslabljenim sluhom, onima koji koriste slušalice za mobitele ili neku drugu elektronsku opremu

Pakiranje: 10 ml